Дата розміщення:  20.05.2019 10:42:01
Дата здійснення дії: 24.06.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ГАЛС-К"
Код за ЄДРПОУ:  31566427
Текст повідомлення: 

Повідомлення про проведення загальних зборів

Приватне акціонерне товариство «ГАЛС-К» код за ЄДРПОУ 31566427, місцезнаходження: 17500, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Вокзальна, буд. 3, кв. 3, повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ «ГАЛС-К» (надалі Товариство), що відбудуться 24 червня 2019р. о 15.00 годині за адресою: Чрнігівська обл., м. Прилуки, вул. Вокзальна, буд. 3, кв.3.

Реєстрація учасників зборів буде проводитись в день зборів з 14.00 до 14.50 за місцем проведення зборів.

Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах –18.06.2019 р.

Перелік питань, включених до проекту порядку денного:

1 Про обрання, голови та секретаря зборів, лічильної комісії та затвердження регламенту Зборів.

2 Прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів.

Проекти рішень:

По першому питанню порядку денного: Обрати головою Зборів Воловика О.В., а секретарем Зборів – Чернікову О.С. Обрати лічильну комісію Товариства у складі: Голова лічильної комісії – Пахомов Ю.О., член лічильної комісії Савчук В.Г. Затвердити наступний регламент Зборів:

- основна доповідь – до 20 хвилин;

- співдоповіді – 5 хвилин;

- виступи в дебатах – 5 хвилин;

- відповіді на запитання – 5 хвилин.

- для заяв, пропозицій, пояснень і довідок – до 3 хвилин.

Питання доповідачам і співдоповідачам подавати в письмовій формі або усно.

Доповідачам давати відповіді на задані питання після завершення обговорення доповіді.

Заявки на участь в обговоренні доповіді та пропозиції подавати секретарю Зборів в письмовій формі.

Голосування з питань порядку денного – бюлетнями для голосування.

По другому питанню порядку денного:

Надати попередню згоду на вчинення Товариством значних правочинiв, якi можуть вчинятись Товариством протягом перiоду з 01.07.2019р. по 30.09.2019р., в тому числi правочини, пов’язанi з укладенням та/або пролонгацiєю та/або внесенням змiн до умов: депозитних договорiв, договорiв про надання  або отримання фiнансових позик, в тому числi спiвробiтникам Товариства, договорiв придбання та вiдчуження обладнання, договорiв придбання та вiдчуження будь-якого рухомого та нерухомого майна Товариства, договорiв оренди нерухомого майна, договорiв найму (оренди) автотранспортних засобів, договорiв вiдступлення права вимоги, договорiв придбання/продажу сировини, матерiалiв, товарiв, робiт, послуг тощо, правочинiв пов’язаних з укладенням мирових угод, будь яких інших договорів, договорів про внесення змін та доповнень до цих договорів. Гранична сукупна вартiсть - не бiльш нiж 300 000 000 (триста мільйонів) грн. 00 коп.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного - 31566427.smida.gov.ua.

Акціонери можуть ознайомитись з усіма необхідними матеріалами під час підготовки до загальних зборів з 11.06.2019р. у робочі дні з 14.00 до 17.00 годин за адресою: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Вокзальна, буд. 3, кв. 3. Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Євстратов М. А. Довідки за тел. (044) 490-57-95.

Акціонери або їх уповноважені представники можуть, після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, користуватися правами наданими акціонерам у порядку та строки визначені статтями 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства».

У загальних зборах акціонерного товариства можуть брати участь особи, включені до переліку акціонерів, які мають право на таку участь, або їх представники.

Для реєстрації акціонерам учасникам необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу.

Порядок участі та голосування на загальних зборах представників акціонерів за довіреністю визначено статтею 39 Закону України «Про акціонерні товариства».

Загальна кількість акцій – 1500шт. Загальна кількість голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів – 1490шт.

Наглядова рада ПрАТ «ГАЛС-К»