Дата розміщення:  21.05.2019 14:54:01
Дата здійснення дії: 27.06.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ "НА РИНКУ"
Код за ЄДРПОУ:  04592888
Текст повідомлення: 

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів

 

1) Повне найменування та місцезнаходження товариства: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ»  (надалі – Товариство або ПрАТ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ» ),  місцезнаходження – Україна, 79008, м.Львів, пл.Ринок, 32,  ідентифікаційний код – 04592888.

 

2) Дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офіса або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів: «27» червня 2019 року, початок в 11.00 годині за адресою: м. Львів, вул. Шевська, 1, перший поверх, кімната №15-1.

 

3) Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: «27» червень 2019 року з 10.30 год. до 10.55 год. за місцем проведення загальних зборів.

 

4) Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах – «21» червня 2019 року.

 

5) Перелік питань, включених до проекту порядку денного:

1. Обрання лічильної комісії загальних зборів Товариства.

Проект рішення : «Обрати лічильну комісію в наступному складі: Голова Лічильної комісії – Герета Н.Б., член Лічильної комісії – Венчур Л.І.»

2. Затвердження порядку та способу засвідчення  бюлетеню для голосування на загальних зборах Товариства.

Проект рішення : «Затвердити порядок та спосіб засвідчення бюлетеню для голосування на загальних зборах Товариства шляхом його підписання головою реєстраційної комісії та проставлення  печатки Товариства».

3. Обрання голови, секретаря зборів, затвердження порядку проведення загальних зборів (регламенту зборів).

Проект рішення : «Обрати Головою зборів Герета Симон Ярославович, Секретарем зборів Пелех Олег Романович. Затвердити наступний порядок проведення загальних зборів (регламент зборів): основна доповідь – до 10 хвилин; відповіді на запитання – до 3 хвилин. 2. Голосування з питань порядку денного загальних зборів проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на загальних зборах акціонерного товариства, крім проведення кумулятивного голосування».

4. Про припинення  ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ» шляхом його перетворення в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ».

Проект рішення : «Припинити ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ  ТОВАРИСТВО «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ» шляхом його перетворення в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ» (надалі – ТОВ або ТОВ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ», місцезнаходження: 79008, м.Львів, пл.Ринок, 32), яке відповідно до Цивільного кодексу України з моменту державної реєстрації виступатиме повним правонаступником майна, прав та зобов’язань ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО  ТОВАРИСТВА «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ»

5.Про порядок, строки та умови припинення ПрАТ "ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ" шляхом його перетворення в ТОВ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ». Затвердження плану перетворення.

              Проект рішення  : «1.Затвердити порядок здійснення дій щодо перетворення ПрАТ "ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ" в ТОВ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ»  відповідно до діючого законодавства після проведення цих Зборів(додається).  2. Затвердити план по перетворенню Товариства (додається).»

 

6.Про призначення Комісії з припинення (реорганізації) ПрАТ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ»  (надалі – Комісія), обрання персонального складу Комісії, надання Комісії доручень по виконанню передбачених законодавством України дій щодо припинення (реорганізації) Товариства, проведення інвентаризації, складання передавального акту.

              Проект рішення : «1. Обрати Комісію з припинення (реорганізації) ПрАТ "ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ"  (з покладанням відповідних повноважень) у складі 2 (двох) осіб, а саме:

Голова Комісії – Грабовий Богдан Миколайович, реєстраційний номер облікової картки платника податків - 1480301775 ;

член Комісії – Подвисоцький Олексiй Валерiйович, реєстраційний номер облікової картки платника податків 2951111879.

2.Надати комісії з припинення (реорганізації) повноважень (доручень) по виконанню передбачених законодавством України дій щодо припинення (реорганізації) Товариства, проведення інвентаризації, складання передавального акту (перелік повноважень та доручень додається)».

 

7.Про порядок та строк заявлення вимог кредиторами Товариства в зв’язку з його припиненням шляхом перетворення.

             Проект рішення : «1. Зобов’язати Комісію з припинення (реорганізації) повідомити всіх кредиторів відповідно до чинного законодавства, вжити всіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення юридичної особи.

             2. Відповідно до статті 105 Цивільного кодексу України та статті 82  Закону України «Про акціонерні товариства» встановити строк заявлення вимог кредиторами - два календарних місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення Товариства  шляхом перетворення»

 

8.Про затвердження оцінки та умов викупу акцій Товариства у акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах та голосували проти прийняття загальними зборами рішення про припинення ПрАТ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ» шляхом його перетворення в ТОВ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ».

 

            Проект №1 рішення : Викуп акцій не здійснювати, оскільки акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах та проголосували проти прийняття рішення про перетворення, немає.

 

            Проект №2 рішення : «Відповідно до ст.68, 69 Закону України “Про акціонерні товариства” та Статуту Товариства здійснити викуп Товариством власних акцій у акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах та голосували проти прийняття рішення про перетворення. Умови викупу акцій додаються».

 

9.Про порядок, строк та умови обміну акцій Товариства на частки в статутному капіталі ТОВ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ».

             Проект  рішення : «1. Здійснити обмін акцій Товариства  на частки в статутному капіталі ТОВ  на наступних засадах:

- Акції Товариства   конвертуються в частки ТОВ  та розподіляються серед  його учасників. Відсотковий розмір частки власника акцій у статутному капіталі Товариства, що перетворюється, дорівнює відсотковому розміру його частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю, що утворюється під час реорганізації (перетворення). Коефіцієнти конвертації акцій в частки 1:1.

- кожен з акціонерів Товариства має право отримати частку у статутному капіталі ТОВ, що створюється шляхом перетворення Товариства ;

- розподіл часток (паїв) створюваного ТОВ відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі Товариства, а саме: 1 акція номінальною вартістю 16,05 грн. (шістнадцять гривень  п’ять  копійок) кожна дорівнює вартості частки в розмірі 16,05 грн. (шістнадцять гривень  п’ять  копійок)»

 

 

6) Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: Ознайомлення з матеріалами відбувається від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до «26» червня 2019 року (включно) у робочі дні тижня, з 11.00 год. до 13.00 год. за адресою: м. Львів, вул. Шевська, 1, кімната №15-1. Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа – Генеральний директор – Грабовий Богдан Миколайович. В день проведення Загальних зборів ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного відбувається у місці проведення реєстрації для участі у загальних зборах та у місці проведення загальних зборів акціонерів.

 

7) Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:  http:// narynku.emitents.com

 

8) Інформацію про загальну кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів:  Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів, а саме на «14» травня 2019 року - загальна кількість простих іменних акції становить 26602 штук, з них 26137 прості іменні акції є голосуючими акціями.

 

9) Перелік документів, що має надати акціонер (представник акціонера) для його участі у загальних зборах: Для реєстрації та участі в Загальних зборах акціонерам при собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу; представникам акціонерів - паспорт або інший документ, що посвідчує особу і довіреність на право участі та голосування, оформлену і видану відповідно до законодавства України.

 

10) Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю: Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на Загальних зборах. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

 

11) Про права, надані акціонерам відповідно до вимог статті 38 цього Закону, якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства. Зміни до проекту порядку денного Загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень. У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних зборів Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів.

 

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.

 

Найменування посади: Генеральний директор ПрАТ «ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРМАГ «НА РИНКУ»   Грабовий Б. 21.05.2019р.