Дата розміщення:  24.06.2019 16:30:02
Дата здійснення дії: 26.07.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БРАЇЛІВСЬКА БАЗА ЗБЕРІГАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ РОСЛИН "
Код за ЄДРПОУ:  04762586
Текст повідомлення: 

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів

Приватне акціонерне товариство

"Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин"

(код ЄДРПОУ 04762586, місцезнаходження: 23130, Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів, тел.(04332) 21690, електронна поштова адреса - par@04762586.pat.ua)

 

Дата та час проведення позачергових Загальних зборів акціонерів: 26.07.2019 року о10 год.00 хв.

Місце проведення позачергових Загальних зборів акціонерів: Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів, адмінбудинок, кабінет директора Товариства (кабінет директора нумерації не має).

Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів Товариства: з 9 год. 00 хв.  до 9 год. 50 хв.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах – станом на 24 годину 22.07.2019 року.

 

Перелік питань, включених до проекту порядку денного:

1. Обрання членів лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів, прийняття рішення про припинення їх повноважень.

2. Прийняття рішень з питань порядку проведення позачергових Загальних зборів акціонерів, обрання голови та секретаря зборів, затвердження порядку голосування на зборах.

3. Прийняття рішення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин” шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

4. Прийняття рішення про призначення Комісії з припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”

5. Прийняття рішення про порядок і умови здійснення перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин” у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

6. Прийняття рішення про порядок та строки пред'явлення вимог кредиторів.

7. Затвердження порядку, строків та умов обміну акцій Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, що припиняється шляхом перетворення, на частки в статутному капіталі правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, що створюється шляхом перетворення.

8. Про затвердження порядку та умов викупу акцій у акціонерів Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, які зареєструвались для участі у позачергових Загальних зборах і голосували проти прийняття рішення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, шляхом перетворення.

9. Затвердження Плану перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

10. Встановлення порядку і строків припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

 

Проекти рішень з питань, включених до проекту порядку денного:

 

Питання 1. Обрання членів лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів, прийняття рішення про припинення їх повноважень.

Проект рішення: Обрати лічильну комісію у складі двох осіб, а саме: голова лічильної комісії –Бойко Тетяна Василівна, член лічильної комісії – Третьякова Наталія Василівна.

Припинити повноваження обраних членів лічильної комісї після складання та підписання протоколів про підсумки голосування на позачергових Загальних зборах Товариства.

 

Питання 2. Прийняття рішень з питань порядку проведення позачергових Загальних зборів акціонерів, обрання голови та секретаря зборів, затвердження порядку голосування на зборах.

Проект рішення: Затвердити наступний порядок проведення позачергових Загальних зборів акціонерів та порядок голосування:

- по всіх питаннях порядку денного провести голосування з використанням бюлетенів, затверджених рішенням Наглядової ради Товариства і засвідчених підписом Голови Наглядової ради;

 - голосування провести за принципом: "одна голосуюча акція – один голос;

- тривалість доповідей не обмежувати;

- обрати головою позачергових Загальних зборів- директора Ткачука Володимира Івановича, серкретарем зборів Третьякову Наталію Василівну.

 

Питання 3. Прийняття рішення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин” шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

Проект рішення: Припинити Приватне акціонерне товариство “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослиншляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин(місцезнаходження: 23130, Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів).

 

Питання 4. Прийняття рішення про призначення Комісії з припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”

Проект рішення: Призначити комісію з припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин у складі чотирьох осіб, а саме: голова комісії Ткачук Володимир Іванович- (ідентифікаційний номер- 2086616052), члени комісії – Суворов Олександр Володимирович (ідентифікаційний номер- 2293005396),  Шкарлінський Володимир Олегович (ідентифікаційний номер- 2282416812), Кухарська Ольга Леонідівна (ідентифікаційний номер- 2944505386).

Визначити, що з моменту призначення Комісії з припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин до неї переходять усі повноваження по управлінню справами та його припиненню шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю, передбачені чинним законодавством України, Статутом Товариства і рішеннями Загальних зборів акціонерів Товариства. Визначити місцезнаходження Комісії з припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин за адресою: 23130, Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів, ПрАТ “Браїлівська база зберігання та реалізації ЗЗР”, адмінбудинок, кабінет голови комісії з припинення Товариства.

 

Питання 5. Прийняття рішення про порядок і умови здійснення перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин” у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

Проект рішення: Затвердити запропонований порядок і умови здійснення перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, а саме:

Припинити Приватне акціонерне товариство “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, у порядку та на умовах, встановлених вимогами чинного законодавства України стосовно перетворення акціонерного товариства.

Комісія з припинення акціонерного товариства має здійснити всі заходи, необхідні для проведення процедури з дотриманням вимог чинного законодавства України, зокрема:

- виконувати повноваження органів управління Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- встановити та повідомити всіх кредиторів Товариства про прийняті рішення щодо припинення приватного акціонерного товариства шляхом пертворення в Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- подати органу, що здійснює державну реєстрацію юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, данних, необхідних для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань інформації про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- здійснювати обмін акцій Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин на відповідну кількість часток в статутному капіталі правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”. Акції товариства, що перетворюється, конвертуються в частки товариства-правонаступника та розподіляються серед його учасників;

- скласти та підписати передавальний Акт;

- скликати та забезпечити проведення Загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, на яких має бути прийняте рішення щодо затвердження звіту комісії з припинення про виконання порядку, умов та строків перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин у товариство з обмеженою відповідальністю та затверджений передавальний Акт;

- скласти звіт про наслідки обміну акцій у статутному капіталі Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин на відповідну кількость часток у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю - правонаступника Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- підготувати та подати до НКЦПФР комплект документів на скасування реєстрації випуску акцій Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- забезпечити проведення установчих зборів товариства з обмеженою відповідальністю - правонаступника Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- після скасування реєстрації випуску акцій, вжити заходи щодо проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в порядку, встановленому Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань" та державної реєстрації товариства – правонаступника Товариства з обмеженою відповідальністю  “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- здійснити інші, передбачені чинним законодавством України заходи, пов'язані з припиненням акціонерного товариства шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю.

 

Питання 6. Прийняття рішення про порядок та строки пред'явлення вимог кредиторів.

Проект рішення: Доручити Комісії з припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин здійснити, відповідно до вимог діючого законодавства, наступні дії:

- протягом 30-ти днів з дати прийняття Загальними зборами рішення про припинення акціонерного товариства шляхом перетворення, забезпечити оприлюднення в офіційному друкованому органі, повідомлення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, та про порядок і термін пред'явлення кредиторами вимог до Товариства;

- протягом 3-х робочих  днів з дати прийняття Загальними зборами рішення про припинення акціонерного товариства шляхом перетворення письмово повідомити орган що здійснює державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, та про порядок та термін пред'явлення кредиторами вимог до Товариства;

- здійснити усі можливі заходи щодо виявлення кредиторів, письмово повідомити їх про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, забезпечити надання документів Товариства відповідним державним органам для проведення перевірок, у разі їх призначення;

- надати заперечення щодо заявлених до Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослинвимог кредиторів;

- встановити термін для пред'явлення кредиторами вимог – не менше двох календарних місяців з дати оприлюднення повідомлення. Вимоги кредиторів направляти на юридичну адресу Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин: 23130, Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів, ПрАТ “Браїлівська база зберігання та реалізації ЗЗР”.

 

Питання 7. Затвердження порядку, строків та умов обміну акцій Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, що припиняється шляхом перетворення, на частки в статутному капіталі правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, що створюється шляхом перетворення.

Проект рішення: Затвердити порядок, строки та умови обміну акцій, що належать акціонерам Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин на частки в статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”:

- розмір статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, що перетворюється, зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну;

- не підлягають обміну акції Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, що перетворюється, викуплені Товариством, які на дату прийняття рішення про припинення Товариства шляхом перетворення не продані та/або не анульовані в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку;

- акції Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, що припиняється шляхом перетворення, конвертуються в частки товариства правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослинта розподіляються серед його учасників;

- кількість акцій (у відсотках) кожного учасника в статутному капіталі Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин має дорівнювати розміру його частки (у відсотках) у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, створеному шляхом перетворення;

- перелік засновників (учасників), створюваного Товариства з обмеженою відповідальністю Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин– правонаступника Приватного акціонерного товариства Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, вноситься до його установчих документів і буде включати усіх акціонерів Товариства, що припиняється станом на день затвердження установчих документів створюваного Товариства-правонаступника, із зазначенням розміру частки кожного засновника (учасника).

 

Питання 8. Про затвердження порядку та умов викупу акцій у акціонерів Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, які зареєструвались для участі у позачергових Загальних зборах і голосували проти прийняття рішення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, шляхом перетворення.

Проект рішення: Затвердити наступний порядок та умови викупу акцій у акціонерів Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, які зареєструвались для участі у Загальних зборах і голосували проти прийняття рішення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин” шляхом перетворення:

- протягом п’яти робочих днів після прийняття Загальними зборами рішення, що стало підставою для вимоги обов’язкового викупу акцій, у порядку, встановленому статутом, повідомити акціонерів, які мають право вимагати обов’язкового викупу акцій, про право вимоги обов’язкового викупу акцій із зазначенням: ціни викупу акцій, кількості акцій, викуп яких має право вимагати акціонер, загальної вартості у разі викупу акцій Товариством, строку здійснення акціонерним Товариством укладення договору та оплати вартості акцій (у разі отримання вимоги акціонера про обов’язковий викуп акцій);

- викуп акцій провести за ринковою вартістю, яка була розрахована станом на день, що передує дню опублікування в установленому порядку повідомлення про скликання Загальних зборів, на яких прийнято рішення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослиншляхом його перетворення у Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, яке стало підставою для вимоги обов'язкового викупу акцій;

- ринкова вартість акцій, які підлягають викупу, затверджена Наглядовою радою на підставі Висновку про вартість об’єкта оцінки, становить 0, 04 грн за одну акцію;

- договір між Приватним акціонерним товариством “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослинта акціонером про обов'язковий викуп Товариством належних йому акцій укладається в письмовій формі;

- визначити, що протягом 30 днів після прийняття Загальними зборами рішення, що стало підставою для вимоги обов'язкового викупу акцій, акціонер, який має намір реалізувати зазначене право, подає Товариству письмову вимогу про обов'язковий викуп акцій, у якій зазначені його найменування (ПІП), місце знаходження (проживання), кількість та тип акцій, обов'язкового викупу яких він вимагає;

- оплату вартості акцій здійснити у грошовій формі за ціною викупу, зазначеною в рішенні зборів, протягом 30 днів після отримання вимоги акціонера про обов'язковий викуп акцій товариства.

 

Питання 9. Затвердження Плану перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

Проект рішення: Затвердити План перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослину Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”, розроблений відповідно до статті 81 Закону України “Про акціонерні товариства”.

Визначити, що План перетворення Приватного акціонерного товариства Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослину Товариство з обмеженою відповідальністю є невід'ємною частиною Протоколу (Рішення) від 26.07.2019 року позачергових Загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин(Додаток №1).

 

Питання 10. Встановлення порядку і строків припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин”.

Проект рішення: Затвердити запропоновані порядок і строки припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, а саме:

Здійснити припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослиншляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослину порядку та у строки, встановлені вимогами чинного законодавства України стосовно припинення акціонерного товариства шляхом перетворення.

Комісія з припинення акціонерного товариства має здійснити всі заходи, необхідні для проведення процедури припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослиншляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослинз дотриманням вимог чинного законодавства України, зокрема:

- виконувати повноваження виконавчого органу Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- протягом 30-ти днів з дати прийняття Загальними зборами рішення про припинення акціонерного товариства шляхом перетворення, забезпечити оприлюднення в офіційному друкованому органі, повідомлення про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, та про порядок та термін пред'явлення кредиторами вимог до Товариства;

- протягом 3-х робочих  днів з дати прийняття Загальними зборами рішення про припинення акціонерного товариства шляхом перетворення письмово повідомити орган що здійснює державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, про припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, та про порядок та термін пред'явлення кредиторами вимог до Товариства;

- письмово повідомити кредиторів про прийняття рішення щодо припинення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослиншляхом перетворення в Товариство з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин. Вимоги кредиторів приймаються за місцезнаходженням Товариства: 23130, Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів, ПрАТ “Браїлівська база зберігання та реалізації ЗЗР”;

- надати заперечення щодо заявлених до Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин вимог кредиторів;

- надати документи Товариства відповідним державним органам для проведення перевірок, у разі  їх призначення;

- забезпечити здійснення інвентаризації майна Товариства;

- скласти та підписати передавальний Акт;

- скликати та забезпечити проведення Загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин, на яких має прийматись рішення щодо затвердження звіту комісії з припинення про виконання порядку, умов та строків перетворення Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослину товариство з обмеженою відповідальністю та затверджуватись передавальний Акт;

- подати, передбачений законодавством, пакет документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, необхідних для скасування реєстрації випуску акцій та анулювання Свідоцтва про реєстрацію випуску акцій Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- забезпечити проведення установчих зборів товариства з обмеженою відповідальністю - правонаступника Приватного акціонерного товариства “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- подати документи для проведення державної реєстрації припинення акціонерного товариства та реєстрації правонаступника Товариства з обмеженою відповідальністю “Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин;

- вжити інших, передбачених чинним законодавством України заходів, пов'язаних з припиненням акціонерного товариства шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю у порядку та строки, визначені вимогами чинного законодавства України.

Приватне акціонерне товариство Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослинвважається припиненим, а товариство з обмеженою відповідальністю – правонаступник створеним, з дня державної реєстрації припинення Приватного акціонерного товариства Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин та відповідної державної реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю – правонаступника – Товариства з обмеженою відповідальністю Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин

 

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в частині четвертій статті 35 Закону України «Про акціонерні Товариства»: http://www.04762586.pat.ua.

Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до Загальних зборів:

Від дати надіслання повідомлення про проведення Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів  Товариство надає акціонерам та/або їх представникам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів акціонерів, у робочі дні, робочі години за адресою: 23130, Вінницька область, Жмеринський район, селище міського типу Браїлів, ПрАТ "Браїлівська база зберігання та реалізації ЗЗР", кабінет директора Товариства (нумерація кімнат відсутня), а в день зборів - за місцем їх проведення. Відповідальний –  директор ПрАТ Ткачук Володимр Іванович, тел.(04332) 21690.

Після надіслання акціонерам повідомлення про проведення Загальних зборів Товариство не має права вносити зміни до документів, наданих акціонерам або з якими вони мали можливість ознайомитися, крім змін до зазначених документів у зв'язку із змінами в порядку денному чи у зв'язку з виправленням помилок. У такому разі зміни вносяться не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення Загальних зборів.

Про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38  Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення Загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:

Товариство до початку Загальних зборів у встановленому ним порядку зобов’язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів та порядку денного Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів акціонерного товариства. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів акціонерного товариства. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Наглядова рада Товариства приймає рішення про включення пропозицій (нових питань порядку денного та/або нових проектів рішень до питань порядку денного) до проекту порядку денного та затверджує порядок денний не пізніше ніж за 15 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення Загальних зборів. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного Загальних зборів. У такому разі рішення Наглядової ради про включення питання до проекту порядку денного не вимагається, а пропозиція вважається включеною до проекту порядку денного, якщо вона подана з дотриманням вимог Закону України «Про акціонерні товариства». Зміни до проекту порядку денного Загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень. Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного Загальних зборів акціонерного Товариства пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій може бути прийнято тільки у разі: недотримання акціонерами строку, встановленого ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства»; неповноти даних, передбачених ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства». Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до проекту порядку денного Загальних зборів надсилається Наглядовою радою акціонеру протягом трьох днів з моменту його прийняття. У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних зборів Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів. Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів розміщує на власному веб-сайті відповідну інформацію про зміни у проекті порядку денного Загальних зборів.

З детальною інформацією, стосовно оформлення, подання пропозицій та інших прав, наданих акціонерам після отримання повідомлення про проведення Загальних зборів акціонерів у строк до дати проведення Загальних зборів, акціонери можуть ознайомитись в ст. ст. 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», а також звернутись до керівництва  Товариства для уточнення інформації.

 Порядок участі та голосування на Загальних зборах за довіреністю та перелік документів, що має надати акціонер (представник акціонера) для його участі у Загальних зборах:

У Загальних зборах можуть брати участь особи, включені до переліку акціонерів, які мають право на таку участь, або їх представники. Перелік акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, складається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України.

Представником акціонера на Загальних зборах може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади. Посадові особи органів Товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціонерів Товариства на Загальних зборах. Представником акціонера - фізичної чи юридичної особи на Загальних зборах може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. Для участі у Загальних зборах акціонерів Товариства при собі необхідно мати:  акціонерам – документ, що посвідчує особу (паспорт); представникам акціонерів – довіреність, оформлену згідно чинного законодавства, або інші документи, що посвідчують повноваження представника, а також документ, що посвідчує особу (паспорт). В реєстрації акціонера (його представника) може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера – також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у Загальних зборах акціонерів Товариства.

 

Відповідно переліку акціонерів, яким надсилається письмове повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства, загальна кількість простих іменних акцій Товариства у випуску становить – 48922400 штук, в тому числі загальна кількість голосуючих акцій –  46022994 штуки. Статутний капітал Товариства іншими типами акцій не представлений.

 

 

Наглядова рада ПрАТ «Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин»