Дата розміщення:  24.06.2019 16:52:01
Дата здійснення дії: 10.07.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МОНОКЛЕЯ»
Код за ЄДРПОУ:  00381976
Текст повідомлення: 

Шановний акціонер!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МОНОКЛЕЯ» (надалі за текстом – Товариство), код за ЄДРПОУ 00381976, місцезнаходження: 61038, м. Харків, вул. Маршала Батицького, б. 8, офіс 7, повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів (далі – Загальні збори), які відбудуться «10» липня 2019 року о 12-00 годині за місцезнаходженням Товариства: 61038, м. Харків, вул. Маршала Батицького, б. 8, офіс 7.

Реєстрація акціонерів для участі у позачергових Загальних зборах відбудеться «10» липня 2019 року з 11.00 до 11.30 години за адресою: 61038, м. Харків, вул. Маршала Батицького, б. 8, офіс 7.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах – «04» липня 2019 року.

 

Перелік питань, включених до порядку денного:

1. Обрання Лічильної комісії  Загальних зборів акціонерів Товариства. Припинення повноважень лічильної комісії.

2. Обрання Голови та Секретаря Загальних зборів акціонерів Товариства.

3. Затвердження регламенту Загальних зборів акціонерів Товариства.

4.  Розгляд проміжного ліквідаційного балансу Товариства, що включає відомості про склад майна Товариства,  перелік пред'явлених кредиторами вимог та результат їх розгляду.

5.  Вирішення питання щодо подальших процедур у відношенні Товариства.

 

 

Проекти рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного:

 

Проект рішення з питання №1 порядку денного:

На час проведення Загальних зборів акціонерів обрати Лічильну комісію у наступному складі:

Олефiр-Арiане Наталiя Миколаївна – Голова лічильної комісії. Строк повноважень обраної Лічильної комісії встановити до моменту оголошення про закінчення Загальних зборів акціонерів Товариства.

 

Проект рішення з питання №2 порядку денного:

Обрати Головою Загальних зборів - Тищенко Оксану Іванівну, Секретарем Загальних зборів акціонерів - Олефiр Альону Миколаївну.

 

Проект рішення з питання №3 порядку денного:

Затвердити наступний регламент (порядок проведення) Загальних зборів акціонерів та порядок голосування на них:

Час на доповідь  - 10 хвилин;

Час на запитання – 2 хвилини;

Час на відповіді – 5 хвилин;

Запитання подаються до Голови Зборів в письмовій формі.

На підрахунок голосів відвести 5 хвилин. Підсумки голосування з кожного питання порядку денного оформлюються протоколом лічильної комісії.

Одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на загальних зборах Товариства.

 

Проект рішення з питання №4 порядку денного:

Затвердити проміжний ліквідаційний баланс Товариства у вигляді, дійсному станом на 10.07.2019р.

 

Проект рішення з питання №5 порядку денного:

1)  звернутися до Господарського суду Харківської області із заявою про порушення справи про банкрутство у відношенні ПРАТ «МОНОКЛЕЯ»;

2)  уповноважити фізичну особу, яка виконує повноваження Ліквідатора Товариства в процедурі припинення юридичної особи шляхом ліквідації  - Тищенко Оксану Іванівну (ідентифікаційний номер 2419615140, місце проживання: 62456, Харківська область, Харківський район, смт. Буди, вул. Харківська, 16, поштова адреса: 61002, м. Харків, вул. Мироносицька, 65, кв.33)  на підготування,  підписання  та подання до суду відповідної заяви і документів, які будуть долучені до заяви.

 

Ліквідатором Товариства при прийнятті рішення про скликання позачергових загальних зборів було встановлено, що повідомлення про скликання позачергових загальних зборів здійснюватиметься не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення, відповідно до ч.5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства».

 

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного www.lhz.nr-avers.com.ua

 

Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: Від дати надіслання повідомлення про проведення Загальних зборів Товариства до дня проведення Загальних зборів Товариства, акціонери Товариства та/або їх уповноважені представники можуть ознайомитися з матеріалами (документами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів у робочі дні (з понеділка по п’ятницю)  у робочий час (з 09 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин) за місцезнаходженням Товариства (61038, м. Харків, вул. Маршала Батицького, б. 8, офіс 7, а в день проведення Загальних зборів - у місці їх проведення (61038, м. Харків, вул. Маршала Батицького, б. 8, офіс 7), шляхом письмового звернення до особи, відповідальної за порядок ознайомлення акціонерів Товариства з документами щодо проведення позачергових Загальних зборів акціонерів. Відповідальною особою за порядок ознайомлення акціонерів із зазначеними матеріалами (документами) є Ліквідатор Товариства Тищенко Оксана Іванівна. Телефон для довідок: 741-27-10.

 

Акціонери мають право звернутися до Товариства за його місцезнаходженням з письмовими запитаннями щодо питань, включених до порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів.

Для участі в Загальних зборах акціонерам необхідно мати документи, що засвідчують особу (паспорт), представникам акціонерів – додатково довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства України, представникам акціонерів-юридичних осіб, які діють від їх імені без довіреності, - додатково до документів, що засвідчують особу, належним чином оформлені документи, що підтверджують їх повноваження.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на Загальних зборах. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

 

Статутний капітал Товариства представлений акціями одного типу — простими іменними.

Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення позачергових загальних зборів, складеного ПАТ «НДУ» (07.06.2019 року) загальна кількість простих іменних акцій Товариства становить 3188287 шт., загальна кількість голосуючих акцій  становить  3005776 шт.

 

Ліквідатор ПРАТ «МОНОКЛЕЯ» Тищенко Оксана Іванівна