Дата розміщення:  25.06.2019 15:10:01
Дата здійснення дії: 12.07.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  Приватне акціонерне товариство "ЧИНБАР"
Код за ЄДРПОУ:  00307856
Текст повідомлення: 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ

ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ

Приватного акціонерного товариства «ЧИНБАР»

(місцезнаходження товариства: 04073, Україна, м. Київ, вул. Куренівська, 21)

Приватне акціонерне товариство «ЧИНБАР» повідомляє, що в порядку ч.5 ст. 47 Закону України «Про акціонерні товариства», Наглядовою радою ПрАТ «ЧИНБАР» прийняте рішення про скликання позачергових загальних зборів з повідомленням акціонерів не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення.

1. Дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів: 12 липня 2019 року, 15 год. 00 хв., м. Київ, вул. Куренівська 21, 3-й поверх, зал засідань.

2. Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: 12 липня 2019 року з 13 год. 00 хв. до 14 год. 45 хв. за місцем проведення зборів. Акціонер повинен мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати акціонера)

3. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 8 липня 2019 року, 24:00.

4. Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

1. Обрання лічильної комісії і секретаря загальних зборів акціонерів.

Проект рішення: Обрати членами лічильної комісії Бабійчука І.С., Вознюк В.В., Трохимець О.М., Баскевич О.Ф.  Обрати секретарем  зборів Головіну О.В.

2. Прийняття рішення про надання згоди на вчинення значного правочину та затвердження істотних умов значного правочину.

Проект рішення: Надати згоду на вчинення значного правочину, а саме укладення Мирової угоди в процесі виконання наказу №910/21818/15, виданого 06.06.2017 Господарським судом міста Києва, у виконавчому провадженні №57561229 між Товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фактор Плюс»» та Приватним акціонерним товариством «ЧИНБАР» та затвердити істотні умови значного правочину. Гранична сукупна вартість правочину - 232 416 351,25 грн.

3. Обрання та уповноваження особи на підписання Мирової угоди між Товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фактор Плюс»» та Приватним акціонерним товариством «ЧИНБАР» в процесі виконання наказу №910/21818/15, виданого 06.06.2017 Господарським судом міста Києва, у виконавчому провадженні №57561229.

Проект рішення: Обрати Генерального директора ПрАТ «ЧИНБАР» Ліщука Віктора Івановича уповноваженою особою на підписання Мирової угоди між Товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фактор Плюс» та Приватним акціонерним товариством «ЧИНБАР» в процесі виконання наказу №910/21818/15, виданого 06.06.2017 Господарським судом міста Києва, у виконавчому провадженні №57561229. Уповноважити Генерального директора ПрАТ «ЧИНБАР» Ліщука Віктора Івановича на підписання Мирової угоди між Товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фактор Плюс» та Приватним акціонерним товариством «ЧИНБАР» в процесі виконання наказу №910/21818/15, виданого 06.06.2017 Господарським судом міста Києва, у виконавчому провадженні №57561229 та її подання для затвердження судом у порядку і спосіб, визначений чинним законодавством України.

5. Адреса власного веб-сайту chinbar.pat.ua, на якому розміщено:

  • повідомлення про проведення загальних зборів;
  • проекти рішень з питань, включених до порядку денного загальних зборів;
  • інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів (згідно Переліку акціонерів, яким надсилатиметься письмове повідомлення про проведення загальних зборів ПрАТ «ЧИНБАР» станом на 18.06.2019 р. загальна кількість акцій – 177294 шт.; кількість голосуючих акцій – 132863 шт.);
  • перелік документів, що має надати акціонер (представник акціонера) для його участі у загальних зборах;
  • інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій станом на 08 липня 2019 р.

6. Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: акціонери мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного зборів за місцезнаходженням товариства: м. Київ, вул. Куренівська, 21, 3-поверх, служба управління персоналом у робочі дні з 800 год. до 1600 год. (перерва на обід з 1200 до 1230 год.). Особою, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами, є заступник генерального директора з питань управління і мотивації персоналом Крючкова Ірина Борисівна. Контактний телефон – 468-11-40.  Акціонер повинен мати при собі документ, що посвідчує особу, для ідентифікації згідно даних зведеного облікового реєстру.

7. Права надані акціонерам відповідно до вимог цього Закону, якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:

  • ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного (від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати проведення Зборів, а також в день проведення зборів) за місцезнаходженням товариства;
  • у разі, якщо порядок денний загальних зборів передбачає голосування з питань, визначених ст.68 цього Закону України «Про акціонерні товариства», ознайомитися з проектом договору про викуп товариством акцій відповідно до порядку, передбаченого ст.69 Закону України «Про акціонерні товариства».
  • до дати проведення Зборів отримати письмову відповідь на письмові запитання щодо питань, включених до порядку денного загальних зборів.

8. Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю.Акціонери можуть взяти участь у Зборах особисто або через уповноваженого представника. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

Наглядова рада Приватного акціонерного товариства «ЧИНБАР»

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні     Генеральний директор      Ліщук В.І.