Дата розміщення:  25.06.2019 19:26:01
Дата здійснення дії: 11.07.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "СУЗІР'Я"
Код за ЄДРПОУ:  22891956
Текст повідомлення: 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення позачергових Загальних зборів акціонерного Товариства

Повне найменування товариства: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР'Я» (ідентифікаційний код 22891956), надалі — ПРАТ «СК «СУЗІР'Я», або Товариство.

Місцезнаходження Товариства: 03067, м. Київ, вул. Гарматна, буд.6.

ПРАТ «СК «СУЗІР’Я» повідомляє, що позачергові Загальні збори акціонерів Товариства відбудуться 11 липня 2019 року об 11-00 годині за адресою: 03113, м. Київ, пров. Артилерійський, б. 7-9, к. 43/44.

Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових Загальних зборах відбудеться 11 липня 2019 року з 10.00 год. до 10.30 год. за місцем проведення загальних зборів акціонерів.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах — 07 липня 2019 року (станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення позачергових Загальних зборів акціонерів). На дату складання 19 червня 2019 року переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення позачергових загальних зборів: загальна кількість простих іменних акцій – 1050000 штук., голосуючих акцій - 1050000 штук, привілейовані акції не випускалися.

Перелік питань з проектами рішень,

 включених до порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів:

 

1. Обрання лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів та прийняття рішення про припинення їх повноважень.

Проект рішення:

1. Обрати Лічильну комісію в складі – Голова комісії – Мерзляк О.А., члени  комісії Синяк Н.В., Рудакова В.В.

2. Припинити повноваження обраної лічильної комісії з моменту закриття позачергових загальних зборів акціонерів Товариства.

2. Обрання Голови та секретаря позачергових Загальних зборів акціонерів.  

Проект рішення:

Обрати Покровського Ростислава Леонідовича Головою позачергових Загальних зборів акціонерів, Оксененко Наталію Сергіївну - Секретарем позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства.

3. Прийняття рішення з питань порядку проведення Загальних зборів акціонерів та голосування.

Проект рішення:

1.Затвердити наступний регламент:

  • для доповіді по усіх інших питаннях порядку денного – до 10 хв.;
  • виступи в порядку обговорення – до 5 хвилин;
  • відповіді на запитання – до 10 хв.

2. Переривання процесу голосування забороняється.

3. В ході зборів може бути оголошено перерву до наступного дня. Рішення про оголошення такої перерви приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах акціонерів Товариства та є власниками акцій, голосуючих принаймні з одного питання. Пропозиції щодо оголошення перерви загальних зборів  вважаються процедурною пропозицією, та не є голосуванням з питання порядку денного, а отже, проводиться шляхом відкритого голосування без використання бюлетенів для голосування. Пропозицію щодо перерви Загальних зборів може вносити Голова Загальних зборів.

4. Бюлетень для голосування, виданий акціонеру (представнику акціонера) під час реєстрації для участі у зборах, засвідчується підписом члена реєстраційної комісії.

4. Про припинення колегіального виконавчого органу та створення одноосібного виконавчого органу Товариства.

Проект рішення:

1. Припинити дію колегіального виконавчого органу Товариства – Дирекції.

2. Створити одноосібний виконавчий орган Товариства, яким є Генеральний директор.

5. Про внесення змін до статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції. Затвердження нової редакції Статуту Товариства. Надання повноважень на підписання Статуту в новій редакції та здійснення його державної реєстрації.

Проект рішення:

1. З метою приведення Статуту Товариства у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства» та у зв’язку із створенням одноосібного виконавчого органу внести зміни та доповнення до Статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції. Затвердити нову редакцію Статуту Товариства.

2. Уповноважити Голову позачергових загальних зборів акціонерів Покровського Ростислава Леонідовича та Секретаря позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства Оксененко Наталію Сергіївну підписати нову редакцію Статуту Товариства.

3. Уповноважити Генерального директора Товариства вчинити всі необхідні дії (з правом видачі довіреності третім особам) для проведення державної реєстрації Статуту Товариства у новій редакції.

6. Про внесення змін та доповнень до внутрішніх положень Товариства: про Загальні збори акціонерів, про Наглядову раду Товариства, про Ревізійну комісію (Ревізора) Товариства, про виконавчий орган та посадових осіб органів управління Товариства. Затвердження нових редакцій вказаних положень.

Проект рішення:

1. Внести зміни та доповнення до Положення про Загальні збори акціонерів Товариства шляхом викладення його в новій редакції. Затвердити нову редакцію Положення про Загальні збори акціонерів Товариства.

2. Внести зміни та доповнення до Положення про Наглядову раду Товариства шляхом викладення його в новій редакції. Затвердити нову редакцію Положення про Наглядову раду Товариства.

3. Внести зміни та доповнення до Положення про Ревізійну комісію (Ревізора) Товариства. Затвердити нову редакцію Положення про Ревізійну комісію (Ревізора) Товариства.

4. Внести зміни та доповнення до Положення про виконавчий орган та посадових осіб органів управління Товариства шляхом викладення його в новій редакції, у тому числі змінити назву Положення на «Положення про виконавчий орган ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР'Я». Затвердити нову редакцію Положення про Виконавчий орган Товариства.

7. Про внесення змін та доповнень до Кодексу корпоративного управління Товариства. Затвердження нової редакції  Кодексу корпоративного управління Товариства.

Проект рішення: Внести зміни та доповнення до Кодексу корпоративного управління Товариства шляхом викладення його в новій редакції. Затвердити нову редакцію Кодексу корпоративного управління Товариства.

8. Про скасування рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийнятих 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «10. Збільшення статутного капіталу Товариства шляхом розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.».

Проект рішення:

1. Скасувати рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийняті 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «10. Збільшення статутного капіталу Товариства шляхом розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.» у зв’язку з неможливістю їх реалізації.

9. Про скасування рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийнятих 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «11. Про відмову (невикористання) переважного права акціонера на придбання акцій додаткової емісії у процесі їх розміщення

Проект рішення: Скасувати рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийняті 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «11. Про відмову (невикористання) переважного права акціонера на придбання акцій додаткової емісії у процесі їх розміщення».

10. Про скасування рішень річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийнятих 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «12. Про емісію акцій (із зазначенням учасників розміщення)». Про оплату реєстрації випуску акцій.

Проект рішення: Скасувати рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийняті 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «12. Про емісію акцій (із зазначенням учасників розміщення)» у зв’язку з неможливістю їх реалізації.

Враховуючи, що за реєстрацію випуску акцій при збільшенні статутного капіталу Товариство сплатило державне мито (платіжне доручення від 13.05.2019 № 27), використати вказану оплату державного мита, як оплату держмита за реєстрацію випуску акцій, рішення про емісію яких буде прийнято на цих зборах.

11. Про скасування рішень річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийнятих 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «13. Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження вчиняти дії та ухвалювати рішення щодо забезпечення емісії акцій».

Проект рішення: Скасувати рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийняті 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «13. Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження вчиняти дії та ухвалювати рішення щодо забезпечення емісії акцій».

12. Про скасування рішень річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийнятих 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «14. Визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повноваження щодо забезпечення емісії акцій та обов’язкового викупу акцій.»

Проект рішення: Скасувати рішення річних загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «СУЗІР’Я», прийняті 10 квітня 2019 року (Протокол № 94 від 10.04.2019 року), порядку денного «14. Визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повноваження щодо забезпечення емісії акцій та обов’язкового викупу акцій.».

13. Про збільшення статутного капіталу Товариства шляхом розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.

Проект рішення:

Збільшити статутний капітал Товариства за рахунок додаткових внесків з 27 342 000,00 грн. (двадцять сім мільйонів триста сорок дві тисячі гривень 00 коп.) до 32 342 982,00 грн. (тридцять два мільйони триста сорок дві тисячі дев’ятсот вісімдесят дві гривні 00 коп.) шляхом розміщення простих іменних акцій Товариства без здійснення публічної пропозиції у кількості 192 050 (сто дев’яносто дві тисячі п’ятдесят) штук номінальною вартістю 26,04 грн. (двадцять шість гривень 04 копійки) за одну акцію, загальною номінальною вартістю 5 000 982,00 грн. (п’ять мільйонів дев’ятсот вісімдесят дві гривні 00 коп.).

14. Про емісію акцій (із зазначенням учасників розміщення).

Проект рішення:

1. Здійснити емісію простих іменних акцій без здійснення публічної пропозиції.

2. Затвердити рішення про емісію акцій (без здійснення публічної пропозиції), яке викласти в окремому додатку, який є невід’ємною частиною протоколу позачергових загальних зборів акціонерів.

3. Встановити, що розміщення акцій здійснюватиметься виключно серед осіб, які є акціонерами Товариства станом на дату проведення цих загальних зборів акціонерів.

15. Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження вчиняти дії та ухвалювати рішення щодо забезпечення емісії акцій.

Проект рішення: Визначити Наглядову Раду Товариства органом, уповноваженим вчиняти дії та ухвалювати рішення щодо забезпечення емісії акцій, у тому числі:

  • визначення (затвердження) ціни розміщення акцій під час реалізації переважного права та розміщення акцій у процесі емісії;
  • прийняття рішення про дострокове закінчення розміщення у процесі емісії акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено);
  • затвердження результатів емісії акцій;
  • затвердження звіту про результати емісії акцій;
  • прийняття рішення про відмову від емісії акцій;
  • повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі визнання емісії недійсною або незатвердження в установлені законодавством строки результатів емісії акцій органом Товариства, уповноваженим приймати таке рішення, або невнесення в установлені законодавством строки змін до статуту, або у разі прийняття рішення про відмову від емісії акцій;
  • повідомлення кожного акціонера (у разі неприйняття загальними зборами рішення про невикористання переважного права), який має переважне право на придбання розміщуваних акціонерним товариством акцій, про можливість реалізації такого права в порядку, встановленому Законом України "Про акціонерні товариства".

16. Визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повноваження щодо забезпечення емісії акцій та обов’язкового викупу акцій.

Проект рішення: Визначити Генерального директора уповноваженою особою Товариства, якій надаються повноваження:

  • проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, щодо яких прийнято рішення про емісію (у разі неприйняття загальними зборами рішення про невикористання переважного права);
  • проводити дії щодо забезпечення розміщення акцій;
  • проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу Товариством належних їм акцій.

 

Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до 11 липня 2019 року (включно) акціонери можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за адресою: 03113, м. Київ, пров. Артилерійський, б. 7-9, к. 43/44, у робочі дні з 9:00 до 18:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00. Відповідальна за ознайомлення з матеріалами Зборів – керівник служби внутрішнього аудиту Мерзляк Олена Аврамівна телефон (044) 239-29-95. 11 липня 2019 року ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбувається у місці проведення реєстрації для участі у позачергових Загальних зборах.

Права, надані акціонерам відповідно до вимог ст.36 та ст.38 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного у поряду, передбаченому вище.

Враховуючи, що цього вимагають інтереси Товариства, позачергові Загальні збори акціонерів проводяться в порядку, передбаченому частиною п’ятою статті 47 Закону України «Про акціонерні товариства», з повідомленням про скликання позачергових загальних зборів не пізніше, ніж за 15 днів до дати їх проведення, затвердженням порядку денного Наглядовою радою Товариства та позбавленням акціонерів права вносити пропозиції до порядку денного даних позачергових Загальних зборів.

У загальних зборах можуть брати участь особи, включені до переліку акціонерів, які мають право на таку участь, або їх представники. Обмеження права акціонера на участь у загальних зборах та права участі у голосуванні на загальних зборах встановлюється законом.

Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю.

Для участі у Зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу акціонера, а представникам акціонерів  - також документ, що посвідчує особу, а також  документи, що підтверджують повноваження представляти акціонерів та голосувати на Загальних зборах.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах може містити завдання щодо голосування. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань включених до порядку денного - www.suzirya.com.ua.

 

Наглядова Рада ПРАТ «СК «СУЗІР’Я»