Дата розміщення:  24.06.2019 13:42:01
Дата здійснення дії: 24.06.2019
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 16361"
Код за ЄДРПОУ:  24280613
Текст повідомлення: 

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів

Приватне акціонерне товариство «Автотранспортне підприємство 16361», місцезнаходження 61030, м. Харків, вул. Біологічна, буд. 4Б, повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів (далі - Збори), які відбудуться 09 липня 2019 року о 13 год. 00 хв. за адресою: м. Харків, вул. Біологічна, буд. 4Б, приміщення актового залу.

Реєстрація акціонерів (їх представників), прибувших для участі в Зборах, проводиться з 12-00 год. до 12-40 год. 09 липня 2019 року в місці проведення Зборів.

Дата складання переліку акціонерів Товариства, які мають право на участь у Загальних зборах складається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення Загальних зборів: 03 липня 2019 року.

Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту Порядку денного Зборів:

1.Обрання лічильної комісії.

Проект рішення: Обрати лічильну комісію у складі: Фіщук Наталія Василівна – голова лічильної комісії, Сиромятникова Оксана Юріївна – член лічильної комісії.

2.Обрання головуючого та секретаря Зборів.

Проект рішення: Обрати головою загальних зборів акціонерів Козка Дмитро Олександрович, секретарем – Коваленко Віктор Іванович.

3. Затвердження порядку проведення Зборів.

Проект рішення: Затвердити наступний порядок проведення Зборів: доповідь з кожного питання порядку денного – до 30 хвилин; виступи – до 5 хвилин; запитання до виступаючих подавати у письмову вигляді секретарю Зборів; проведення голосування з питання порядку денного - до 10 хв.; підрахунок голосів  - до 10 хв.; оголошення підсумків голосування - до 3 хв.

4. Порядок засвідчення бюлетенів для голосування (включаючи бюлетені для кумулятивного голосування.

Проект рішення: Кожний бюлетень для голосування на загальних зборах акціонерів (включаючи бюлетені для кумулятивного голосування) засвідчується на кожній сторінці під час реєстрації акціонерів для участі у відповідних загальних зборах підписом голови реєстраційної комісії, який видає бюлетені відповідному акціонеру (його представнику) при його реєстрації.

5.Затвердження проміжного ліквідаційного балансу.

Проект рішення: Затвердити проміжний ліквідаційний баланс.

 

Від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати проведення Зборів Товариство надає акціонерам можливість ознайомитися з документами. Ознайомлення акціонерів з матеріалами, документами, необхідними для прийняття рішень з питань проекту порядку денного та порядку денного Зборів, здійснюється за місцезнаходженням Товариства м. Харків, вул. Біологічна, буд. 4Б (актовий зал) за письмовою заявою, складеною у довільній формі на ім’я Голови правління, у робочі дні: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 12:00, а також в день проведення зборів у місці їх проведення з 09:00 до 09:45 год. Для ознайомлення з документами (до дня проведення зборів) необхідно пред’явити документ, що посвідчує особу, та документ, що підтверджує, що заявник на дату подання заяви є акціонером Товариства: виписку з рахунку в цінних паперах. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Голова ліквідаційної комісії ПрАТ «АТП 16361» Чеглоков В.О. Телефон для довідок (057) 733-20-50.

Адреса сторінки власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного: atp16361.kh.ua.

Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України "Про акціонерні товариства", а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного (від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до проведення Зборів); до дати проведення Зборів отримати письмову відповідь на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів; вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Зборів (не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів); отримати повідомлення про зміни у порядку денному зборів (повідомлення направляється Товариством акціонерам не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Зборів); оскаржити рішення Товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного.

Для  реєстрації та участі у Загальних зборах Товариства акціонер повинен мати при собі паспорт, а представник акціонера – паспорт та відповідну довіреність, оформлену згідно з чинним законодавством. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на зборах. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. У разі участі у зборах керівника юридичної особи – акціонера, який згідно установчих документів має право діяти без довіреності, крім іншого, він подає реєстраційній комісії: витяг із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засвідчену копію статуту юридичної особи та, якщо це передбачено статутом юридичної особи, рішення уповноваженого органу юридичної особи про надання керівнику повноважень щодо участі та голосування на загальних зборах Товариства.

Згідно з переліком осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів, складеним станом на 21.06.2019 року, загальна кількість простих іменних акцій Товариства становить 35070 штук, загальна кількість голосуючих акцій Товариства становить 34978 штук.

Голова ліквідаційної комісії